Anitta Niemelä

Valmennan yritysjohtoa ja esihenkilöitä onnistumaan. Vahvuuteni valmentajana on oma johtajakokemukseni sekä monipuolinen valmennus- ja coaching-osaaminen. Välitän aidosti asiakkaistani ja teen töitä ihminen ihmiselle.

Toiveeni on saada kulkea rinnallasi merkityksellisen ajanjakson, joka kantaa koko elämän ajan. Uutta kehittäen, oivalluksia tuoden, jonkun konkreettisen muuttuen. Jotain sinusta jää minuun ja jotain minusta jää sinuun.

Kuka olen

Olen ihmisen kehittymiseen uskova positiivinen kanssakulkija. Johtajana uskon vahvasti siihen, että vain kaikki mukaan ottamalla saadaan koko tiimi innostumaan ja sitoutumaan ja saadaan aikaan paras mahdollinen tulos. Olen tiimipelaaja. Inspiroidun muista ihmisistä ja uusista aluista. Olen nopea, tavoitteellinen ja konkreettinen tekijä. Uskon, että jokainen ihminen kaipaa arvostusta ja aito läsnäolo saa jokaisen kukoistamaan. Uskon siihen, että kaikki alkaa omasta fyysisestä ja henkisestä kunnosta. Hyvinvoiva ihminen jaksaa, nauttii työstään ja saa hyvää aikaan. Tärkeintä on kuitenkin rakkaus: Rakkaus itseen ja rakkaus kanssakulkijoihin.

Liikunta on lähellä sydäntäni. Olen pelannut ja valmentanut lentopallossa koko ikäni, nykyään golf, tanssi, kävely ja hiihto ovat aktiiviharrastuksiani.

Anitta Niemelä – johdon coach ja valmentaja
Executive coaching

Kokemukseni

Minulla on vankka kokemus henkilöstöjohtajana sekä liiketoiminnan johtajana.  HR-johtajana olen toteuttanut useita pankki- ja vakuutusalan fuusioita ja hoitanut sopeutustilanteita.  Valmennusalalla olen ollut toimitusjohtajana sekä toteuttanut valmennuksia ja ura- ja johdon coachingia. Olen kouluttanut, konsultoinut ja ohjannut muutostilanteissa yli 150 yritystä.

Olen coachannut ja sparrannut erityisen paljon yritysten johtoa ja esihenkilöitä. Olen kannustava ja toisinaan haastan voimakkaastikin. Pyrin siihen, että coachattava löytää uusia näkökulmia ja kyseenalaistaa omia uskomuksiaan. Pyrin myös aina varmistamaan, että oivallukset saavat aikaan muutoksen coachattavan konkreettisessa työskentelyssä. Oma toimitusjohtajakokemus luo vankan pohjan työlleni.

Koulutukseni

Olen psykologia pääaineena valmistunut Filosofian maisteri. Olen International Coach Federationin (ICF) sertifioima Professional Certified Coach (PCC). Olen suorittanut Hyväksytty Hallituksen jäsen (HHJ) tutkinnon. Vuosien saatossa olen suorittanut lukuisia johtamisen kehittämisen valmennuksia. Olen suorittanut Työnohjaaja- ja Johdon työnohjaaja -koulutuksen. Kehitän systemaattisesti osaamistani. Viimeisimpänä opintojen teemana oli mindfulness coachingissa.

 

Yhteistyössä kanssani toimivat

  • Johtajan 100 päivää -tiimi
  • WorkPlace Big Five -profiili – Work Place Nordic
  • Luontaiset taipumukset -analyysi
  • 360-analyysi – Feelback Group
  • Kokeneiden coachien verkosto käytettävissä laajemmissa hankkeissa
  • Aktiivinen yhteistyö ja jaostotoiminta henkilöstöalan osaajien kanssa Henry ry:ssä
  • Riihimäen – Hyvinkään kauppakamarin hallituksen jäsenyys
  • Hallituspartnerit Helsinki -Board Professionals, partneri
 
 
 

Asiakaslupaus

Lupaan varmistaa tarpeesi ja tilanteesi sekä valita parhaan kehittymisen muodon. Lupaan sitoutua tavoitteesi saavuttamiseen. Lupaan henkisen läsnäolon ja kuuntelun. Lupaan välittää sinusta ja kulkea rinnallasi. Lupaan tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ratkaisu sinun kehittämistarpeeseesi tai ongelmaasi.